Sunday, 25 September 2011

LET TO BE HOT BUT STILL ALA2 MUSLIMAH..........

      salam kepada sesiapa yang berminat terhadap blog saya....di blog saya nie....saya just nak share jenis2 fesyen yang sy sk.....HOT,SIMPLE,TUTUP AURAT.....tu yg plg sy sk...walaupun ade segelintir org rase cara sy bpakaian pelik n xsesuai...tp xpe sy x ambik kesah pn....so,utk yg berminat nk ikuti n nk tip style sy sila ikuti blog sy dr semasa ke semasa kalau free okey!


  TIP 1: SKIRT



anda dapat lihat x perbezaan antara 2 foto sy ni.....bezakan....foto 'sblum' tu sy ambik time sy g wat lesen kete pd pg ari sblum ade date ngn kekawan dkt kbmall jam 2pm...kitorg ade planning ptg tu so sy tpkse bpkaian simple giler2 r pg tu,nmpk cam selekeh kan?mcm nk g pasar....so,sy mls nk ulak alik ke hostel pd ari tsbut tkt t'lwt jmpa kwn2..sy dah prepair awal belt sy dlm beg n change style HOT kt toilet.....bju t-shirt tu sy msk je kt dlm skirt..then pkai belt tp yg special kt c2 belt sy ikat simpul2 sikit ...style shawls tu plak sy dah tkr awal2 kt toilet dkt tmpt sy bt lesen....sblum tu sy pkai shawls belit2 je....so,kpd anda y rasa nk ubh pnampilan blh kemukakn ptanyaan kpd sy INSYAALLAH  sy tlg....baju2 y lame tu jgn biar dlm almari smpai bkulat....tp blh d kitar semula n renew cm bru bli.....xsmesti nye nk bfesyen kena bli baju lain.......membazir tu kn......btl x?so,sy d sini sbagai kwn prunding anda utk bfesyen ala2 gaya sy.......wlpun sy xprofessional bab cm nie.....tp dari pnglaman n tinjauan sy bt slama nie blh la sy kongsi bersama anda........
tp 1 je sy nk pesan kalu nk bfesyen jgn peduli ape pn kate org
(negatif)......just be yourself.....do not scare to change your style!!!!!!!!


PICTURE SY N MEMBER YANG MINAT PAKAI SKIRT SM CAM SY



No comments:

Post a Comment